This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now

Advanced Exploration Diving Conference (ADEXCON)

February 3, 2014

,

Δραστηριότητες

Στην Αθήνα (Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Μοσχάτου), στην Ελλάδα, στις 15 & 16 Φεβρουαρίου 2014. Το ADEXCON 2014 είναι το πρώτο συνέδριο που διεξάγεται στην Ευρώπη για το έτος  2014 και υπόσχεται να είναι ένα γεγονός σημαντικό για την Ελληνική και ευρωπαϊκή καταδυτική βιομηχανία.

Το ADEXCON στοχεύει στην απόλυτη επιτυχία με πολλούς ανθρώπους σε μια αξέχαστη συνάντηση των καλύτερων δυτών και εξερευνητών από Ελλάδα, Ευρώπη. Το συνέδριο και η έκθεση θα προσφέρει μοναδικές γνώσεις σχετικά με τον κόσμο της υποβρύχιας περιπέτειας, ενθαρρύνοντας την καλύτερη κατανόηση όλων όσων η κατάδυση έχει να προσφέρει. 

Με ένα διεθνές καστ ομιλητών και παρουσιαστών που προέρχονται από τους πιο ολοκληρωμένους καταδυτικούς χώρους στον κόσμο, με προηγμένες τεχνολογίες για ειδικές μορφές καταδύσεων και έκθεση εξοπλισμού για την ανάδειξη του κόσμου της κατάδυσης, το ADEXCON έχει σαν στόχο να προσφέρει σε συνδυασμό με τα εργαστήρια και τα σεμινάρια, ένα νέο πρότυπο, για εκδηλώσεις καταδύσεων  στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Το ADEXCON 2014 είναι το κορυφαίο ειδικό συνέδριο για τις αναδυόμενες τεχνολογίες και η έκθεση απευθύνεται σε ειδικές ευρωπαϊκές προηγμένες καταδυτικές  κοινότητες. Αυτή η δεύτερη ''επιχείρηση'' σκοπεύει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας ευρείας γνώσης των τεχνικών και των τεχνολογιών που βοηθούν στο να επεκταθούν τα όρια της γνώσης υποβρυχίως. 

 

Διοργανώνεται από δύτες για δύτες. Το συνεδριακό και εκθεσιακό Dive Show ADEXCON 2014 θα προσφέρει μοναδικές γνώσεις σχετικά με τον κόσμο των προηγμένων τεχνολογιών κατάδυσης, ενθαρρύνοντας την καλύτερη κατανόηση τους. 

 

Το ADEXCON 2014 θα περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο γνωστούς ηγέτες του κόσμου σε συγκεκριμένους τομείς της ειδικότητάς τους, των οποίων ο πλούτος της γνώσης δεν υστερεί σε κανέναν τομέα. Όλοι είναι έτοιμοι για να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Όλοι οι δύτες μας έχουν σημαντικό ρόλο, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση της μελλοντικής ανάπτυξης των καταδυτικών εξερευνήσεων. Διεθνούς φήμης ομιλητές θα αναδείξουν και πάλι την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό που υπάρχει στις περιπετειώδεις καταδύσεις. 

 

Η περιπέτεια των προηγμένων καταδύσεων θα συνδυαστεί με τη γνώση και θα κλιμακωθεί με τους ηγέτες στον τομέα της καταδυτικής ιατρικής έρευνας. Παράλληλα με νέες και συναρπαστικές παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια και σεμινάρια με επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις στις καταδύσεις. Εμείς θα προβάλουμε επίσης την τεχνολογία που χρησιμοποιείται υποβρυχίως από εξερευνητές στην προσπάθειά τους να ξεκλειδώσουν τα μυστικά των ναυάγιων των σπηλαίων, και των ωκεανών. 

 

 

Υπογραμμίζεται ότι η Ελληνική κατάδυση έχει να προσφέρει, μια παρουσία από εκθέτες στην ADEXCON 2014  η οποία θα δώσει την ευκαιρία σε αυτούς για:

 

• Παγίωση και ενίσχυση της θέσης τους στην αγορά.

• Πηγή για νέες αγορές

• Δημιουργία αύξηση της αναγνωσιμότητας του σήματος των προϊόντων και των υπηρεσιών.

• Γνωρίστε νέους πελάτες για την τόνωση των πωλήσεων.

• Προεπισκόπηση των τελευταίων καταδυτικών εξοπλισμών, τις τάσεις και τεχνολογίες.

• Δυνατότητα για σεμινάρια ενημέρωσης, προγράμματα κατάρτισης.

 

Δεν ξεχνάμε ότι το ADEXCON 2014 υπόσχεται να γίνει η κύρια πηγή της γνώσης των προηγμένων εξερευνητικών καταδύσεων της καταδυτικής κοινότητας. Οι μεγάλοι χορηγοί της βραδιάς θα έχουν τους εκπροσώπους τους για να παρουσιάζουν και να βοηθήσουν σε μία επιβλητική τελετή βράβευσης δυτών. Η βραδιά, φιλοξενείται από τον Σπύρο Κόλλα και τη Χρτιστίνα Λουκίδου, με τα βραβεία να παρουσιάζονται από την Ελένη Παπαδοπούλου. 

 

 

Με μια πλήρη εστίαση της προσοχής σε ένα ευρύ φάσμα προηγμένων υποβρύχιων δραστηριοτήτων όπως τεχνικές καταδύσεις, εμπορικές, στρατιωτικές, σπήλαια, ναυάγια και επιστημονικές καταδύσεις, οι δύο ημέρες του ADEXCON 2014 Conference & Exhibition Dive Show θα συγχωνεύσει όλες τις πτυχές της κατάδυσης σε μια εκδήλωση, με στόχο την προώθηση τη χαρά και την περιπέτεια της κατάδυσης σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο. Η τεχνική κατάδυση είναι μια ποικίλη δραστηριότητα με πολλούς διαφορετικούς τομείς ενδιαφέροντος. 

Το πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Μοσχάτου είναι ένας από τους κορυφαίους συνεδριακούς / εκθεσιακούς χώρους στην Αθήνα και είναι η προφανής επιλογή για το ADEXCON 2014. Η τοποθεσία του χώρου το κάνει εύκολα προσβάσιμο για τους κατοίκους της Ελλάδας και μη, με άριστες και αποδοτικές συγκοινωνιακές συνδέσεις με το μεγαλύτερα Ευρωπαϊκό αεροδρόμιο και με ελεύθερο παρκινγκ. 

Ελπίζουμε ότι η εμπειρία ADEXCON 2014 θα γίνει συνώνυμο με το πνεύμα της περιπέτειας και της εξερεύνησης της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής τεχνικής καταδυτικής κοινότητας.  

Εκ μέρους της εκδήλωσης, σαν διοργανωτές, ελπίζουμε ειλικρινά ότι έχουμε καταλάβει το ενδιαφέρον σας και ότι θα είστε σε θέση να το παρακολουθήσετε, κάνοντάς το να είναι μέρος της εμπειρίας σας.

Please reload